Ondernemingsplannen

Ondernemingsplan nodig? Theo bellen! Met een professioneel ondernemingsplan zet u uw nieuwe onderneming meteen goed op de kaart. Bestaande onderneming? Ook dan is een ondernemingsplan van belang!

Ondernemingsplan opstellen? Theo bellen.

Overweegt u een eigen onderneming op te starten? Daar komt nogal wat bij kijken. Een professioneel ondernemingsplan is onmisbaar voor de kansen van uw onderneming. Het dwingt u om alles op een rij te zetten. En met dit overzicht ontstaan inzichten. Een roadmap die u de weg wijst naar een succesvolle onderneming. Welke producten of diensten verkoopt u precies? Wie vormen de doelgroep? Hoe formuleert u uw doelstellingen en missie? Hoe ziet de markt die u betreedt eruit? Wie zijn de concurrenten? Met een goed ondernemingsplan komt u beslagen ten ijs en worden uw kansen op de markt versterkt. Ook voor bestaande ondernemingen is een liquiditeitsplanning van belang in het kader van investeringen, of om tijdig maatregelen te nemen bij veranderende marktomstandigheden. U komt dan niet voor verrassingen te staan. Een ondernemingsplan helpt u de continuïteit van uw onderneming te waarborgen!

Professioneel ondernemingsplan. U kunt niet zonder.

Een overtuigend ondernemingsplan schrijven? Dat vereist nogal wat deskundigheid. Laat uw ondernemingsplan daarom opstellen door een vakman. Theo zit voor u klaar! Zet samen met hem alles op een rijtje in een solide ondernemingsplan. Of schrijf uw eigen conceptplan en vraag Team Theo om feedback en verbeterpunten. U kunt hier straks op sturen in uw strategie! U kent dan alle kansen voor uw onderneming en kunt hierop inspelen. En u kent ook de bedreigingen; u kunt zich hiertegen wapenen en waar nodig tijdig bijsturen. Een goed ondernemingsplan omvat ook een gedegen meerjarenprognose. Theo begeleidt u graag. U heeft straks een perfect ondernemingsplan op de plank liggen. En die gaat u nodig hebben!

Financiering aanvragen? Een goed ondernemingsplan overtuigt.

Een ondernemingsplan is niet alleen essentieel voor een succesvolle strategie, maar ook noodzakelijk wanneer u een financiering aanvraagt. Veel ondernemers stellen zelf ‘even snel’ een ondernemingsplan op wanneer een lening of investering moet worden aangevraagd. Zonde! Een bank of geldverstrekker neemt een risico bij het verstrekken van een lening of investering. U krijgt in de regel maar één kans. Er moet dus meteen een overtuigend en goed onderbouwd ondernemingsplan op tafel liggen. Theo zorgt ervoor dat u goed voor de dag komt met een professioneel document. Hij stelt in overleg met u een perfect ondernemingsplan op. Dit optimaliseert uw kansen op een financiering.

Uw ondernemingsplan. Hét fundament van uw onderneming.

Een professioneel ondernemingsplan helpt u niet alleen bij de start van uw onderneming; juist ook wanneer u later belangrijke keuzes moet maken dient uw ondernemingsplan als fundament. Hoe kunt u uw positie in de markt verstevigen? Hoe kan uw onderneming groeien? Is een samenwerking of overname een kans… of een bedreiging? Het ondernemingsplan dient als roadmap bij deze keuzes.

Team Theo kan u op veel vlakken ondersteunen in uw ondernemerschap, zo ook bij het opzetten en uitvoeren van een correcte administratie en boekhouding en het doen van uw belastingaangiften. Fiscaal of administratief advies nodig van een vakman? Gewoon even Theo bellen. Hij denkt graag met u mee.

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.