Team Theo

Team Theo? Dat zijn wij!

Theo ten Cate is eigenaar van Accountantskantoor Ten Cate. Maar Theo doet het niet alleen. De resultaten en service die dit accountantskantoor u biedt zijn een echte teamprestatie! Theo stelt zichzelf en zijn team graag aan u voor.

Theo ten Cate

Theo ten Cate

“Ik verkoop nachtrust. Mensen ontzorgen is prachtig werk.”

Theo is een gecertificeerd belastingadviseur en accountant met een schat aan ervaring. Hij staat naast u als uw accountant en adviseur en denkt met u mee. Persoonlijk contact met u is voor hem erg belangrijk. Zijn doel is om u als klant volledig te ontzorgen omtrent fiscale zaken. De wetenschap dat uw fiscale zaken optimaal geregeld zijn geeft u als klant een stuk rust. Creatief omgaan met de mogelijkheden die de wetgever biedt, zodat u zeker weet dat u geen cent teveel betaalt aan de fiscus. Dát bereiken, terwijl ook de fiscus tevreden is… dat is waar Theo het voor doet.

Theo is getrouwd met Saskia. Samen met hun golden retriever wonen zij in Gasselte. Zoon Tijmen is inmiddels uitgevlogen. Omdat zijn werk ook zijn hobby is, besteedt Theo zijn vrije tijd onder meer als penningmeester van stichting De Trefkoel en tennisvereniging GKTC uit Gasselte (waar hij ook tennis speelt). Verder houdt Theo van motorrijden en tafeltennis.

Connie van Dijk

Connie

Graag wil ik mij aan u voorstellen; ik ben Connie van Dijk getrouwd met Frans en ons gezin bestaat uit 2 dochters, een zoon en een schoonzoon en volgend jaar wordt ons gezin uitgebreid met onze eerste kleinkind. Onze beestenboel bestaat uit 2 honden een kat. Als vrijetijdsbesteding doe ik, om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven, aan Pilatus en speel ik trombone/bariton in een egerländer kapel. Ook tuinieren vind ik heerlijk om te doen.

Nadat ik jaren fulltime als huismanager voor ons gezin heb gezorgd ben ik in 2007 weer teruggekeerd op de arbeidsmarkt. In de loop van de jaren heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt en door het behalen van verschillende diploma`s mijn vakkennis opgeschroefd. Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij Accountantskantoor Ten Cate als assistent- accountant en dat doe ik met veel plezier. Het geeft mijn voldoening om iedere jaarrekening of aangifte zo goed mogelijk en accuraat uit te werken en alles in balans te krijgen. Iedere dag is leerzaam.

Door de kleinschaligheid en de open sfeer sta je dicht bij de klant en dat vind ik erg belangrijk.

Simone Peters

Simone

Het visitekaartje van het bedrijf zijn is waar ik voor sta. Mensen vriendelijk te woord staat zowel telefonisch als aan de balie is mijn kracht. De klant staat altijd voorop. Als office manager doe ik veelzijdig werk, hier haal ik enorm veel voldoening uit. Op mijn werk is geen dag hetzelfde. Ik ben getrouwd met Ron, samen zijn wij de trotse ouders van twee kinderen. Mijn gezin is mijn leven. Ik kan altijd erg genieten van heerlijke vakanties, samen zijn met vrienden, lezen, televisie kijken, wandelen met de hond of fietsen. 

Janet Elting

Simone

Na 22 jaar bij de wat grotere accountantskantoren te hebben gewerkt was ik toe aan een andere uitdaging. Ik wilde ervaringen op doen in totaal andere omgevingen. Wel in de financiële/administratieve sfeer natuurlijk. Ik heb verschillende uitstapjes gemaakt. Vanuit de accountancy ben ik aan de slag gegaan bij de afdeling Financiën in gemeente land, vervolgens bij een recreatiepark en tot slot bij een grote retail organisatie in drogisterij gerelateerde merken. Deze ervaringen bij overheid, leasure en retail zijn erg leuk en waardevol geweest. Toen kwam ik Theo Ten Cate en zijn team tegen! Hoe Theo vertelde over zijn accountantskantoor en de manier waarop hij zijn klant centraal stelt, maakte dat ik ontzettend veel zin kreeg om onderdeel uit te gaan maken van team Theo! Ik houd er van om nauw betrokken te zijn bij onze klanten en zo goed mogelijk te luisteren naar hun specifieke wensen en daar onze diensten op aan te passen. Mijn aandeel in team Theo is de klant van A tot Z ontzorgen in een no nonsense sfeer! Janet Elting prive: Ik ben getrouwd met Arno en samen hebben we twee dochters. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schilderen. Realistisch schilderen met olieverf. Ook houd ik van wandeltochten maken met vriendinnen. Verder luister ik graag naar muziek, maar zing dan meestal mee. Tot slot ben ik verknocht aan Italië, het landschap, de taal maar bovenal het eten.

Direct contact opnemen.