Team Theo

Team Theo? Dat zijn wij!

Theo ten Cate is eigenaar van Accountantskantoor Ten Cate. Maar Theo doet het niet alleen. De resultaten en service die dit accountantskantoor u biedt zijn een echte teamprestatie! Theo stelt zichzelf en zijn team graag aan u voor.

Theo ten Cate

“Ik verkoop nachtrust. Mensen ontzorgen is prachtig werk.”

Theo is een gecertificeerd belastingadviseur en accountant met een schat aan ervaring. Hij staat naast u als uw accountant en adviseur en denkt met u mee. Persoonlijk contact met u is voor hem erg belangrijk. Zijn doel is om u als klant volledig te ontzorgen omtrent fiscale zaken. De wetenschap dat uw fiscale zaken optimaal geregeld zijn geeft u als klant een stuk rust. Creatief omgaan met de mogelijkheden die de wetgever biedt, zodat u zeker weet dat u geen cent teveel betaalt aan de fiscus. Dát bereiken, terwijl ook de fiscus tevreden is… dat is waar Theo het voor doet.

Theo is getrouwd met Saskia. Samen met hun golden retriever wonen zij in Gasselte. Zoon Tijmen is inmiddels uitgevlogen. Omdat zijn werk ook zijn hobby is, besteedt Theo zijn vrije tijd onder meer als penningmeester van stichting De Trefkoel en tennisvereniging GKTC uit Gasselte (waar hij ook tennis speelt). Verder houdt Theo van motorrijden en tafeltennis.

Monique Hekhuis

“Inspelen op de wensen en behoeften van elke unieke klant… daar haal ik mijn voldoening uit.”

Als assistent-accountant, met onder andere een diploma Fiscaal Recht in de pocket, beschikt Monique over de nodige vaktechnische kennis. Daarnaast heeft zij een flinke dosis enthousiasme en is zij een echte teamplayer. In de functie van assistent-accountant staat Monique dicht bij de klant. Het is voor haar een uitdaging om telkens weer elke unieke klant te kunnen ondersteunen, precies daar waar dat nodig is.

Monique en haar partner zijn de trotse ouders van vier jongens. Als fanatiek voetbalmoeder staat zij in het weekend vaak langs de zijlijn, maar ook voetbalt zij zelf graag. Monique geniet het meest van gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Ingrid Friedrich

“Ik sta graag dicht bij de klant.”

Ingrid Friedrich is al een aantal jaren met veel plezier werkzaam bij Accountantskantoor Ten Cate. Zij begon in 2013 als werkstudent tijdens haar hbo-opleiding Accountancy; een opleiding die zij in 2017 met succes afrondde. Ingrid verhuisde mee van Gasselte naar Emmen en toen zij in 2016 van start ging met ‘Administratiekantoor Ingrid’ bleef zij als ZZP’er haar werk doen voor Accountantskantoor Ten Cate. Zij roemt de duidelijke begeleiding van Theo en noemt het kantoor “kleinschalig en gezellig”. Dit spreekt haar aan, omdat zij hierdoor dicht bij de klant staat. Ingrid doet haar werk met veel plezier en ziet elke jaarrekening en aangifte die zij aanpakt weer als een nieuwe uitdaging.

Annita Evers

“Onze werkwijze maakt hoogwaardige dienstverlening op maat betaalbaar!”

Annita Evers deed de nodige ervaring in het vak op bij diverse kantoren, waaronder Accountantskantoor Ten Cate, voordat zij van start ging met haar eigen kantoor. Sinds 2011 runt zij Administratiekantoor Evers en werkt zij opnieuw nauw samen met Theo. Een samenwerking die Annita “uiterst prettig en professioneel” noemt. Een optimale taakverdeling zorgt ervoor dat de klant kan rekenen op betaalbare kwaliteit. Annita hecht bijzonder veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. Haar doel is om ondernemers volledig te ontzorgen voor een eerlijke prijs.

Erna van Dam - Schutten

“Team Theo is gewoon lekker normaal.”

Erna van Dam-Schutten is, zoals dat zo mooi heet, het vak min of meer ‘ingerold’. Boekhouden trekt haar omdat zij voldoening haalt uit het scheppen van orde uit chaos. Een win-winsituatie: Erna geniet van haar werk en klanten zijn opgelucht als ze hun administratieve rompslomp uit handen kunnen geven aan een professional. De samenwerking tussen Schut-Dam Administraties en Accountantskantoor Ten Cate verloopt heel soepel. Beide partijen hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en discretie en denken graag met de klant mee. Bovendien is Accountantskantoor Ten Cate volgens Erna: “Gewoon lekker normaal!”

Vijftal

Dit professionele en bevlogen vijftal, regelmatig versterkt door enthousiaste stagiairs, maakt Accountantskantoor Ten Cate tot een veelzijdig kantoor bomvol expertise en ervaring. Team Theo staat voor u klaar!

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.