Wie is Theo?

Theo ten Cate

Een fiscale en administratieve kanjer in uw hoek van de ring. Een onafhankelijke betrouwbare accountant en adviseur die naast u staat en uw zaken perfect regelt. Dat is Theo!

Theo. De accountant die met u meedenkt.

Theo is uw accountant, belastingadviseur en sparringpartner. Hij adviseert en regelt alles op administratief en fiscaal gebied voor u. Theo is onafhankelijk, integer en zeer betrokken bij u als klant. Met zijn scherpe no-nonsense werkwijze weet hij probleempunten snel op te sporen en adviseert hij u omtrent de creatieve oplossingen die bestaan binnen de kaders van de wet- en regelgeving. Bij het ‘gevecht’ om de belastingcenten staat hij in uw hoek van de ring. Theo en zijn team ontzorgen u graag van uw administratieve en fiscale rompslomp. Deels of volledig. Kiest u maar.

Accountantskantoor Ten Cate: betaalbare kwaliteit.

Theo en zijn team vormen een klein accountantskantoor. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit bieden tegen een zeer scherpe prijs. Bij Accountantskantoor Ten Cate betaalt u lagere tarieven dan bij de grotere kantoren. Toch kunnen wij u een totaalpakket aan financiële en fiscale diensten aanbieden, dankzij ons brede netwerk van collega-professionals en samenwerkingen met andere kantoren. U profiteert daarvan, omdat u zeker weet dat de juiste specialist naar uw vraagstuk kijkt en indien gewenst een second opinion aan een collega-professional wordt gevraagd. Theo besteedt sommige specialistische werkzaamheden, zoals salarisadministratie en inboek- en samenstelwerkzaamheden, uit aan een collega. Altijd in overleg met u.

Team Theo. Voor uw zekerheid.

Theo ten Cate is een gecertificeerd belastingadviseur en accountant. Accountantskantoor Ten Cate is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Lidmaatschap van deze beroepsorganisaties komt met de vakbekwaamheidseis van permanente educatie. U bent er hierdoor van verzekerd dat u wordt bijgestaan door een professional die volledig up-to-date is als het gaat om de laatste regels en ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast is het kantoor aangesloten bij de NOVAK, een organisatie die kleinere accountantskantoren ondersteunt bij specialistisch werk, zoals juridische procedures. Bij lastige cases kan Theo hier terecht voor een second opinion. Een prettige extra zekerheid voor u.

Groenste accountant van Nederland?

Team Theo heeft hart voor het milieu. Wij vinden het belangrijk om deze planeet zo schoon en groen mogelijk achter te laten. Bij de inrichting van ons kantoor in Emmen is daarom gekozen voor duurzaamheid. Het pand is volledig voorzien van LED-verlichting die automatisch in- en uitschakelt en wordt verwarmd middels warmtepompen. Hierdoor is een gasaansluiting niet nodig. Ook de vloerbedekking is ecologisch verantwoord. In 2016 werd het dak voorzien van 32 zonnepanelen, waardoor het kantoor qua energie volledig zelfvoorzienend is. De bedrijfswagen van Theo is uiteraard hybride.

Dé accountant voor MKB en particulier.

Theo en zijn team zijn met name werkzaam voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf uit diverse branches, zoals de detailhandel, groothandels, de kleintechnische industrie en de agrarische sector. Team Theo kan u de zorg voor zowel uw zakelijke als uw particuliere administratie en boekhouding uit handen nemen. Uw zakelijke en privé-financiën worden dusdanig geoptimaliseerd, dat ze niet ten koste gaan van elkaar. U bent ervan verzekerd dat u niet teveel betaalt. Rekent u maar op kwaliteit en persoonlijke aandacht tegen zeer scherpe tarieven. Bij Accountantskantoor Ten Cate bent u als klant nog koning. Daar zijn wij als team echt trots op.

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.