Belastingaangiften

Haalt u het maximale uit uw belastingaangiften? Benut u alle aftrekposten en belastingvoordelen wel optimaal? Het uitbesteden van uw belastingaangiften kan u veel tijd en geld besparen! Bel Theo. Hij regelt het perfect voor u.

Haal het maximale uit uw belastingaangifte.

Belastingaangiften… regelt u dat allemaal zelf? Dat is knap, maar waarschijnlijk niet erg efficiënt. Het kost u als ondernemer veel tijd, die u wellicht liever besteedt aan ondernemen. Bovendien is het heel waarschijnlijk dat u fiscaal gezien niet alles uit de kast haalt. Bent u op de hoogte van de laatste wetswijzigingen? Wellicht loopt u interessante regelingen en belastingvoordelen mis. Geen tijd om te verdwalen in het fiscale doolhof en geen zin om teveel te betalen? Laat uw belastingaangifte over aan de professional. Theo optimaliseert uw aangifte, zodat deze perfect aansluit bij uw situatie. U bent ervan verzekerd dat u niet teveel betaalt. Uiteraard houden wij de termijnen goed in de gaten. Uw aangifte wordt op tijd geregeld, zodat boetes worden voorkomen.

Belastingaangifte? Theo bellen.

Uw aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffing moeten correct ingediend worden. Dat geldt ook voor uw aangiften dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting. Zeker weten dat uw belastingaangiften foutloos zijn en dat u optimaal profiteert van de fiscale mogelijkheden? Laat Theo uw aangiften regelen. Dat lucht op!

Geen zorgen over uw aangiften

  • U loopt geen belastingvoordelen mis
  • U voorkomt vervelende naheffingen van de Belastingdienst
  • U voldoet aan de wettelijke plicht een correcte aangifte te doen
  • U kunt slim anticiperen op wetswijzigingen
  • U kunt uw strategie bepalen op basis van accurate cijfers
  • U kunt een geldverstrekker inzage geven in professionele aangiften
  • U krijgt deskundige bijstand als een bezwaar of beroep nodig is

Geld besparen? Uw aangifte slim invullen!

Benut u uw investeringsaftrek en andere aftrekposten wel optimaal? Wat zijn de mogelijkheden qua willekeurig afschrijven? Lost u wel of niet af op uw hypotheek? Is het verstandig om een fiscale oudedagsreserve te vormen? Theo zorgt ervoor dat uw belastingaangiftes slim worden ingevuld. Hij speurt voor u naar bijzondere aftrekposten en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk betaalt en zo veel mogelijk terugkrijgt.

Vertrouw op ons netwerk van specialisten.

Mocht u onverhoopt met juridische vragen of complicaties te maken krijgen, ook dan regelt Theo alles voor u. Hij kan bouwen op een groot netwerk van professionals, waaronder juridisch experts. U mag rekenen op een correcte en optimale oplossing van uw vraagstuk. Bovendien is Accountantskantoor Ten Cate aangesloten bij het RB, de NBA en de NOVAK, een organisatie die kleinere accountantskantoren ondersteunt bij specialistisch werk, zoals juridische procedures. Bij lastige cases kan Theo hier terecht voor een second opinion. Prettige extra zekerheden voor u als klant.

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.