Subsidies

Subsidies en belastingvoordelen kunnen u veel geld opleveren. Maakt u wel gebruik van alle subsidies en belastingvoordelen waar u recht op heeft? Bel Theo. Dan weet u zeker dat u geen subsidies of voordelen misloopt.

Subsidie. Krijgen waar u recht op heeft.

Als startende of gevorderde ondernemer, maar ook als particulier, kunt u in aanmerking komen voor allerlei aantrekkelijke subsidies, regelingen en belastingvoordelen vanuit de overheid en Europa. Dat geldt zeker wanneer u bezig bent met innovatieve projecten. Welke subsidies of belastingvoordelen zou u eigenlijk moeten ontvangen? Theo ruikt al snel uit welk potje voor u iets te halen valt of welke aftrek u mag toepassen op uw fiscale winst. Hij kan ook de aanvraag en eventueel benodigde verklaringen voor u opstellen. Alleen met een correcte en volledige aanvraag krijgt u de subsidies en belastingvoordelen waar u recht op heeft.

Subsidie aanvragen. Kan ik dat niet zelf?

Natuurlijk kunt u zelf uw subsidie aanvragen. Maar in veel gevallen is het verstandig om uw aanvraag te laten opstellen door een professional. Dit vergroot uw kansen op een subsidie of belastingvoordeel namelijk aanzienlijk. Wanneer uw onderneming bijvoorbeeld een onderzoeksproject uitvoert kunt u mogelijk gebruikmaken van een belastingverlaging door de WSBO. Bij de WSBO-aanvraag kunt u zichzelf onderscheiden door een professioneel en volledig verhaal over uw project in te sturen, dat voldoet aan de eisen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO). Theo kan zo’n professionele aanvraag voor u regelen. Hierdoor optimaliseert u uw kansen op bijvoorbeeld dit belastingvoordeel.

Professionele aanvraag: meer kans op subsidie.

Theo stelt de benodigde aanvragen en verklaringen correct en optimaal voor u op. Hij speelt daarbij slim in op zaken die uw kans op de subsidie vergroten. Bijvoorbeeld door in te zoomen op een van uw doelen: juist dát doel dat perfect aansluit op dat van de subsidieverstrekker. Door hier handig op in te spelen wordt uw kans op subsidie vergroot. De aanvraag van uw subsidie wordt zo optimaal opgesteld en natuurlijk worden aanvullende vragen van de subsidieverstrekker kundig en tijdig door Theo en zijn team beantwoord.

Subsidie? Even Theo bellen.

Zeker weten dat u geen subsidies of belastingvoordelen misloopt? Even Theo bellen. U weet dan zeker dat uw subsidieaanvraag perfect wordt opgesteld en dat u krijgt waar u recht op heeft. Goed geregeld!

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.