Belastingaangifte

Belastingaangifte… komt u er zelf niet aan toe? Team Theo neemt u de zorg voor uw belastingaangiften graag uit handen. Ook als dit maar eenmalig of incidenteel is. Zo weet u zeker dat u optimaal profiteert van de fiscale mogelijkheden en bent u even uit de brand. Goed geregeld!

Belastingaangifte. Haal eruit wat erin zit!

U komt momenteel niet of weinig toe aan zaken als de administratie en belastingaangiften. Bijvoorbeeld omdat u in uw onderneming te maken heeft met ziekteverzuim, zwangerschapsverlof of uitzonderlijke drukte. Toch moeten uw aangiften ook nu tijdig en correct worden ingediend. U wilt deze zorg uitbesteden, maar wel zeker weten dat u fiscaal gezien het onderste uit de kan haalt. Alle aftrekposten en belastingvoordelen moeten optimaal benut worden! Bel Theo. Hij regelt het perfect voor u.

Belastingaangifte? Theo bellen.

Uw aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffing moeten correct ingediend worden. Dat geldt ook voor uw aangiften dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting. Zeker weten dat uw belastingaangiften foutloos zijn en dat u niet teveel betaalt? Laat Theo uw aangiften regelen. Dat lucht op!

Geen zorgen over uw aangiften

  • U loopt geen belastingvoordelen mis
  • U voorkomt vervelende naheffingen van de Belastingdienst
  • U voldoet aan de wettelijke plicht een correcte aangifte te doen
  • U kunt slim anticiperen op wetswijzigingen
  • U kunt uw strategie bepalen op basis van accurate cijfers
  • U kunt een geldverstrekker inzage geven in professionele aangiften
  • U krijgt deskundige bijstand als een bezwaar of beroep nodig is

Geld besparen? Uw aangifte slim invullen!

Benut u uw investeringsaftrek en andere aftrekposten wel optimaal? Wat zijn de mogelijkheden qua willekeurig afschrijven? Lost u wel of niet af op uw hypotheek? Is het verstandig om een fiscale oudedagsreserve te vormen? Theo zorgt ervoor dat uw belastingaangiftes slim worden ingevuld. Hij speurt voor u naar bijzondere aftrekposten en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk betaalt en zo veel mogelijk terugkrijgt. Wilt u er beter voor staan in het ‘gevecht’ om de belastingcenten? Kunt u wel een fiscale kanjer gebruiken in uw hoek van de ring? Bel Theo!

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.